Resan med Kungsbacka-Posten har varit fantastiskt rolig, skriver avgående chefredaktören Per Anger.
Resan med Kungsbacka-Posten har varit fantastiskt rolig, skriver avgående chefredaktören Per Anger.

Tack för den här tiden!

Den här resan med Kungsbacka-Posten har varit fantastiskt rolig, skriver avgående chefredaktören Per Anger.

ANNONS
|

Det här är min sista vecka som chefredaktör för Kungsbacka-Posten. På måndag börjar jag som chefredaktör på Alingsås Tidning, Alingsås Kuriren och Lerums Tidning.

Det är inte utan en viss känsla av vemod jag lämnar Kungsbacka-Posten där jag har trivts fantastiskt bra. Tidningen har växlat upp och genomgått stora förändringar de senaste åren. Vi har bland annat gjort om tidningens layout och gått upp i frekvens, lanserat en ny sajt och tagit fram en helt ny nyhetsapp och e-tidningsapp. Och med hjälp av vår nyhetsdesk och nattdesk i Göteborg har vi numera bevakning av blåljus i princip dygnet runt året runt.

ANNONS

Fler än hälften digitala

Förändringarna tillsammans med ett målmedvetet och ihärdigt arbete från tidningens duktiga journalister har gett stor effekt på hur många vi når ut till digitalt. Såväl unika besökare som sidvisningar på vår sajt har mer än tredubblats. Och sedan jul är det för första gången i Kungsbacka-Postens historia fler än hälften av tidningens prenumeranter som är helt och hållet digitala.

Som chefredaktör har det varit fantastiskt roligt att få vara med på den här resan med Kungsbacka-Posten, en resa som ännu bara har påbörjats.

En tidning är ingenting utan sina läsare, och det har varit väldigt kul och intressant att få ta del av alla kloka synpunkter ni kommit med under de här åren, både ris och ros. Stor tack alla ni som har hört av er, det har gjort att vi har kunnat vässa vårt innehåll ännu mer.

Under de kommande tre veckorna går rutinerade reportern Tobias Sandblom in som tillförordnad chefredaktör på Kungsbacka-Posten, och den 6 februari börjar min efterträdare Sanna Wikström sin nya tjänst.

P.S. Kungsbacka-Posten har precis flyttat. Från och med nu hittar ni både redaktion och annonsavdelning på den nya adressen Västergatan 16-18, ingång från innergården.

LÄS MER:Ida tog bästa höstbilden: ”Det var en spontanbild”

LÄS MER:Här överraskas Årets Kungsbackabo: ”Otroligt”

LÄS MER:Här är de mest lästa artiklarna på Kungsbacka-Postens sajt 2022

ANNONS