Tova-sophia Aronsson, hårfrisörska från Onsala diskas från Robinson efter att hon och några medtävlande fixat mat från fastlandet. ”Jag gjorde ett dumt val”, säger hon.
Tova-sophia Aronsson, hårfrisörska från Onsala diskas från Robinson efter att hon och några medtävlande fixat mat från fastlandet. ”Jag gjorde ett dumt val”, säger hon.

Tova-Sophia om att kastas ut från Robinson: ”Jag gjorde ett dumt val”

Tova-Sophia Aronsson från Onsala diskas från Robinson, när hon och en kamrat avslöjas med att ha lämnat tävlingen för att skaffa mat. ”Fusk”, dundrar programledaren Anders Öfvergård, men Tova-Sophia Aronsson tar uppståndelsen med ro.
– Jag gjorde ett dumt val, men jag står för det jag gjort, säger hon till Kungsbacka-Posten.

ANNONS
|

Det är i TV4:s senaste version av klassiska Robinson som Tova-Sophia Aronsson från Onsala varit en av de tävlande. Säsongen utspelar sig i Haparanda och Tova-Sophia Aronsson och några medtävlande hade hamnat i det som kallas gränslandet. Som deltagare befinner de sig då i ett slags ingenmansland, där de ska kämpa om att ta sig tillbaka in i själva tävlingen.

Till vardags jobbar Tova-Sophia som hårfrisörska och driver salong Monster i Onsala. Foto: Privat
Till vardags jobbar Tova-Sophia som hårfrisörska och driver salong Monster i Onsala. Foto: Privat

Tova-Sophia: ”Robinson var en rolig grej”

Och det var därifrån de avslöjades med att ha tagit sig till civilisationen för att skaffa både mat och godis. I programmet får deltagarna en ordentlig avhyvling av programledaren Anders Övergård, som rasar över fusket och säger sig vara besviken över det som hänt. Samtliga mat-rymlingar diskas också på stående fot från fortsatt deltagande i Robinson.

ANNONS

Tova-Sophia Aronsson själv tar uppståndelsen med ro.

– Det är ju inte så att jag begått något brott. Jag såg Robinson som en rolig grej och hade inte en tanke på att vinna. Men efter ett tag insåg jag att jag presterade bra och att jag var grym, men det är också då som risken är som störst att bli utröstad, säger hon.

Var uttråkad

Att ta sig från gränslandet till bebodda trakter för att skaffa mat kallar hon ”ett dåligt val”.

LÄS MER:Tova-Sophia från Onsala tävlar i årets Robinson

– Jag tappade sugen lite grann där, och det handlade inte så mycket om hunger, jag var bara uttråkad. Visst, jag gjorde ett dumt val, men jag väljer att ta det med en nypa salt. Visst skäms jag lite men gjort är gjort och jag står för det som hände.

Hemma i Onsala igen

Robinsonproduktionen spelades in i somras och för Tova-Sophia Aronsson har livet för länge sedan återgått till det vanliga.

LÄS MER:Frågesports-proffset från Åsa med i SVT:s Muren

– Jag jobbar på som vanligt och lever mitt lilla liv hemma i Onsala och jag ser mig inte alls som någon offentlig person. Visst kan jag vara lite ledsen över alla som trodde på mig, men jag kämpade på så gott jag kunde.

LÄS MER:Liam från Fjärås i fokus i nya barnsuccén

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS