Pierre Jonsson, Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, som väntar på att få ringa det glada samtalet till Kungsbackas vinnare. Bild: Svenska Spel
Pierre Jonsson, Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, som väntar på att få ringa det glada samtalet till Kungsbackas vinnare. Bild: Svenska Spel

Miljonvinst på Keno till okänd kungsbackabo

Personen köpte Keno för 30 kronor – och vann en miljon. Nu är Svenska Spel på full jakt efter vinnaren som lämnade in Kenoraden på ICA Supermarket Vallda.

ANNONS
LocationKungsbacka||

LÄS MER:Vinnaren hittad – nu är Kungsbackabon 15 miljoner rikare

Under måndagens Kenodragning visade det sig att en person från Kungsbacka har vunnit miljonvinsten efter att ha satsat 30 kronor och prickat rätt på alla tio nummer.

Svenska Spel har nu börjat söka vinnaren av storvinsten i Kungsbacka, då ingen än så länge har kontaktat företaget med sin vinst.

– Men det faktum att ingen har hört av sig till oss kan betyda att den eller de som vunnit inte vet om miljonvinsten. Detta gör att spänningen tätnar en aning, säger Pierre Jonsson, Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, i ett pressmeddelande.

Detta är nu den tredje gången i år som en kungsbackabo får kamma hem miljonvinsten. Tidigare har en person vunnit på Eurojackpot, och en annan på Lotto. Vinsten på Eurojackpot nådde hela vägen upp till 15 miljoner kronor.

ANNONS

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS