Sent på torsdagskvällen anmäldes ett villainbrott till polisen. Tekniker kommer undersöka platsen på fredagen i hopp om att säkra bevis. Arkivbild.
Sent på torsdagskvällen anmäldes ett villainbrott till polisen. Tekniker kommer undersöka platsen på fredagen i hopp om att säkra bevis. Arkivbild. Bild: Rebecka Kvint

Familjen var bortrest – kom hem till villainbrott

Efter att ha varit bortrest några dagar kom familjen hem till ett uppbrutet fönster och stök i bostaden. Polisen kommer skicka tekniker till bostaden under fredagen.
– Det ska ha varit ganska rörigt, säger Thomas Fuxborg vid polisen.

ANNONS
|

Det var klockan 23.49 på torsdagskvällen som en anmälan om stöld genom inbrott kom in till polisen. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan den 13 och 16 mars, enligt Kungsbackapolisen.

– Familjen hade varit bortresta några dagar men kom hem vid den tiden och upptäckte det här då, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Oklart vad som saknas

Någon eller några ska ha brutit upp ett fönster och tagit sig in i villan, som ligger i Kullavik.

– Det ska ha varit ganska rörigt i bostaden så tjuvarna har varit runt en del. Målsägande kan inte uppge vad som saknas, så de får gå igenom det och se vad som är stulet, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

Under fredagen kommer polisen skicka tekniker till adressen för att göra en brottsplatsundersökning.

– Vi får se om det finns några bevis vi kan säkra, säger Fuxborg.

LÄS MER:Maskerad person gick in i trädgård i Åsa – fångades på övervakningsfilm

LÄS MER:Många källarinbrott i Kungsbacka på kort tid: ”Högt godsvärde”

LÄS MER:Inbrottstjuv på Hammerö togs på bar gärning

ANNONS