Per Anger, chefredaktör Kungsbacka-Posten.
Per Anger, chefredaktör Kungsbacka-Posten. Bild: Mia Sandblom

Nu får du som är prenumerant ännu mer läsning

Med start nästa vecka får du som prenumererar på Kungsbacka-Posten ännu mer läsning, helt utan extra kostnad, skriver Kungsbacka-Postens chefredaktör Per Anger.

ANNONS
|

LÄS MER:Ett händelserikt år på Kungsbacka-Posten

Under det gångna året har vi på Kungsbacka-Posten gjort en lång rad storsatsningar. Vi har bland annat anställt fler journalister på plats i Kungsbacka, och lanserat två helt nya appar och en ny webbsajt. Sedan i höstas har vi dessutom bevakning av blåljus och större händelser dygnet runt genom den nattdesk som våra ägare Stampen har sjösatt. Satsningarna har gett stora resultat, och nu är det fler än någonsin som tar del av vår journalistik digitalt.

Nu gör vi nästa satsning. Med start nästa torsdag kommer ett fullspäckat magasin delas ut tillsammans med Kungsbacka-Posten. Magasinet går ut till alla våra prenumeranter utan extra kostnad och finns att läsa både i pappersform och digitalt som e-tidning i din app.

ANNONS

LÄS MER:Fler än någonsin läser Kungsbacka-Posten digitalt: ”Väldigt roligt”

Varje månad kommer du som är prenumerant att få ta del av ett fullmatat magasin med bland annat heminredning, recept, porträtt på intressanta hallänningar samt läsvärda och spännande reportage från Halland. Satsningen är ett samarbete mellan Kungsbacka-Posten och våra systertitlar Hallands Nyheter och Hallandsposten.

Är du redan prenumerant behöver du inte göra något utan magasinet kommer att följa med din tidning automatiskt. Är du inte prenumerant tycker jag att detta är ett gyllene tillfälle att testa Kungsbacka-Posten. Det kan du göra via den här sidan: kungsbackaposten.se/prenumerera. Du kan också ringa vår kundservice på 0300-68 18 65 så hjälper de dig.

Trevlig läsning!

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS