Ett händelserikt år på Kungsbacka-Posten

Vi har gjort många stora satsningar under året och fler är på gång, skriver Kungsbacka-Postens chefredaktör Per Anger.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

När detta skrivs återstår bara en dag av 2021, och då kan det vara på sin plats att blicka tillbaka på allt som har hänt på Kungsbacka-Posten under året. För det är en hel del.

Under våren anställde vi två nya journalister i Kungsbacka, lanserade en helt ny sajt, två nya appar, en ny layout på tidningen och passade dessutom på att gå upp från en till tre utgåvor i veckan.

LÄS MER:Fler än någonsin läser Kungsbacka-Posten digitalt: ”Väldigt roligt”

Och bakom kulisserna har ännu mer hänt. Vår nyhetsdesk, där våra webbredaktörer och deskreportrar sitter, drog igång sitt arbete under tidiga våren vilket innebar att Kungsbacka-Posten fick möjlighet att ha en bevakning från tidig morgon till sen kväll sju dagar i veckan. Och under hösten har vi kunnat ha bevakning dygnet runt genom den gemensamma satsningen på en nattdesk som vår ägare Stampen startat.

Det är tydligt att våra satsningar har gett resultat när man tittar på hur många som tar del av det vi gör. Antalet unika besökare, alltså hur många som besöker vår sajt varje dag, har ökat med över 80 procent. Antalet sidvisningar har ökat med hela 170 procent. Och vi går in i det nya året med ungefär 20 procent fler prenumeranter än vad vi hade vid 2021 års början, vilket känns fantastiskt roligt.

LÄS MER:Nu blir det mer pappersprassel på torsdagarna

Vi har fler spännande saker på gång under det kommande året. Först ut är ett månadsmagasin som vi kommer att ge ut tillsammans med våra systertitlar Hallands Nyheter och Hallandsposten, och som kommer att delas ut tillsammans med den vanliga tidningen. Det återstår fortfarande några små detaljer att lösa, men vi hoppas kunna börja skicka ut magasinet till våra prenumeranter redan i slutet av januari, så håll utkik i brevlådan eller i din e-tidningsapp.

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till alla våra läsare, såväl nya som gamla. Vi kommer fortsätta jobba stenhårt för att hålla er uppdaterade på allt spännande som händer i Kungsbacka kommun.

Tack för det här året och gott nytt år!

LÄS MER:Så här gör du för att läsa Kungsbacka-Postens e-tidningar – tre gånger per vecka

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS