Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Catrin Hansson

Vi vill ha lugn och ro på biblioteket

Vi vill se att Kungsbacka bibliotek anordnar fler studieplatser för oss studenter som inte kan finna ro hemma, skriver signaturerna A och A.

ANNONS

Vi är två tjejer som går i tvåan på gymnasiet som brukar tycka om att gå till bibliotek för att plugga. Den största anledningen är för att kunna få lite studiero då det hemma oftast inte brukar finnas någon på grund av småbröder och föräldrar.

Det brukar alltid vara lite svårt att hitta en plats och man hade gärna önskat lite fler platser. På senare tid har det däremot inte bara varit för få platser som varit problem utan även att nedervåningen är full av barn som springer och leker med otroligt hög ljudvolym. Vi har fullkomlig respekt för att det ska finnas möjlighet för föräldrar att ta med sina barn till biblioteket men det fungerar inte att barnen springer runt och skriker på samma plats där folk ska plugga! Är inte meningen med ett bibliotek att det ska vara lugn och ro?

ANNONS

Vi vill se att Kungsbacka bibliotek anordnar fler studieplatser för oss studenter som inte kan finna ro hemma. Det måste även finnas studieplatser som är avskärmade från där barn leker! Bibliotek ska vara en plats där man ska kunna fokusera utan att störas och därför hoppas vi att det finns en möjlighet att anordna så att barn och studenter kan sitta avskilt! Vi vill se en förändring på Kungsbackabiblioteket!

A och A

LÄS MER:Biblioteksflytten i Åsa innebär ändrade öppettider: ”Tittar på olika lösningar”

LÄS MER:Möt Lilla Jonna – bibliotekarien från Kullavik som gör succé på Twitter

LÄS MER:Halverat bidrag till kulturskola oroar inte i Kungsbacka – än

ANNONS