Påverka era politiska företrädare

Ni som vill att våra hemtjänsttagare skall få daglig servering av varm mat och inte har röstat på oss måste påverka era politiska företrädare i fullmäktige, skriver Roger Larsson, Kungsbackaborna.

ANNONS
|

”Kungsbackaborna yrkar att: Kungsbacka kommun omgående avbryter förberedelsearbetet med att införa leverans av kall mat till våra hemtjänsttagare. Finns det möjlighet till att effektivisera leveranserna av varm mat så har vi inga synpunkter på det, bara det inte blir sämre för dem det gäller. Vi har ej heller några synpunkter på att vi inför möjligheten till leverans av kall mat en gång i veckan om det mot all förmodan finns någon hemtjänsttagare som vill ha det. Vad vi än gör så skall det ske på hemtjänsttagarens villkor. Det är dom värda och i nuläget har vi råd med det.”

ANNONS

Partiet Kungsbackaborna har lämnat in motion enligt ovan. Ni som vill att våra hemtjänsttagare skall få daglig servering av varm mat och inte har röstat på oss måste påverka era politiska företrädare i fullmäktige. Ni måste påverka dem så att de yrkar bifall till motionen. Lyckas ni inte med det så kommer matleveranser till våra hemtjänsttagare att utföras utan att de har fått frågan hur de vill att det sker och vad det får lov att kosta. Har vi inte råd efter mer än en miljard i överskott, så kanske de hade accepterat merkostnaden för att få varm mat och ett socialt besök en gång om dagen.

Roger Larsson (Kb)

LÄS MER:Politikerna fick smaka hemtjänstmaten: ”Lätt att lyssna på hörsägen annars”

LÄS MER:Kungsbackaborna vill driva de stora lokala frågorna: ”Ingen partipiska”

LÄS MER:Beklagligt att M och SD röstade nej till att utvärdera matlådorna

ANNONS