Nu ska Sverige utvecklas åt rätt håll

Det kommer bli ett hårt arbete att få Sverige på rätt köl igen. Åtta år av rödgrönt styre har satt sina spår, skriver tre sverigedemokrater.

ANNONS
|

När vi skriver detta har vi precis deltagit i voteringen som gjorde Ulf Kristersson till statsminister, och Sverige kommer inom kort ha en ny högerregering på plats. Vi sverigedemokrater kommer inte vara del av denna regering, men det är inget vi hänger läpp för. Tvärtom ser vi mycket positivt på den överenskommelse vi ingått med M, L och KD, det kommer framför allt vara SD-politik som förs de kommande fyra åren.

  • Arbetet med att få ny kärnkraft på plats, och säkra elförsörjningen startas.
  • Straffen för grova brott skärps, fler kriminella utlänningar kommer utvisas, och både polisen och tullen ges nya befogenheter för att bekämpa kriminaliteten.
  • Asyl- och tillhörande anhöriginvandring läggs på en miniminivå. Personer som uppehåller sig här illegalt, eller uppvisar ett asocialt beteende kommer att skickas hem.
  • Skatten på drivmedel och pensioner sänks, a-kassan bevaras, och ett högkostnadsskydd för tandvård kommer utredas.

Det kommer bli ett hårt arbete att få Sverige på rätt köl igen. Åtta år av rödgrönt styre har satt sina spår, och det kommer ta tid att fixa allt som de har ställt till med. Men det finns alla skäl till att vara positiva. För första gången på mycket länge kommer Sverige nu att utvecklas åt rätt håll.

ANNONS

Erik Hellsborn (SD), riksdagsledamot

Carita Boulwén (SD), riksdagsledamot

Sara-Lena Bjälkö (SD), riksdagsledamot

LÄS MER:Här är politikerna som plats i regionfullmäktige

LÄS MER:Beklagligt att M och SD röstade nej till att utvärdera matlådorna

LÄS MER:Han tar över SD i Kungsbacka: ”Ingen anmälde sig”

ANNONS