I Onsalas möte med Malmö FF i Svenska cupen gjorde Victor Andersson mål.
I Onsalas möte med Malmö FF i Svenska cupen gjorde Victor Andersson mål. Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG

Victor Andersson klar för IFK Värnamo

Han gjorde succé i Onsala den gångna säsongen. Nu är Victor Andersson, 26, klar för spel i allsvenskan. Enligt uppgift har Andersson skrivit på för IFK Värnamo och kommer att presenteras inom kort.

ANNONS

Onsalas Victor Andersson gjorde succé i division 2 Västra Götaland den gångna säsongen. På 21 matcher stod anfallaren för 29 mål och sju assist. Ett minst sagt imponerade facit, som inte gick obemärkt förbi.

För två veckor sedan provtränade Onsalas succéforward med den numera allsvenska klubben IFK Värnamo.

– Värnamo känns som en väldigt bra klubb – familjär. Och jag har ändå gjort en bra säsong. Skönt att det, och hårt jobb i många år, lönar sig nu. Att jag får den här möjligheten, sade han då.

Provspelet har också lönat sig. Enligt uppgift är Andersson klar för IFK Värnamo och kommer att presenteras inom kort. 26-åringen kommer därmed ta klivet hela vägen från division 2 till allsvenskan, ett scenario han tidigare sett positivt på.

– Det ska kännas bra, det är det viktigaste. Sedan hymlar jag inte med att jag vill spela så högt upp som jag kan. Jag har alltid haft den ambitionen. Jag är väldigt driven på det sättet. Så, skulle det komma något som känns bra är jag villig att satsa på det, har Andersson tidigare sagt.

ANNONS