Tölö föll mot Näset/Väster – trots ledning i halvtid

I halvtid var hemmalaget Tölö i ledningen med 1–0. Men Näset/Väster vände – och vann. Till slut blev det 1–2 (1–0) i matchen i division 2 Västra Götaland dam i fotboll.

ANNONS
|

Lois Edvardsson stod för Näset/Västers avgörande mål efter 90 minuter.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Tölö tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Maia Andresen. Mikaela Göransson kvitterade för Näset/Väster i 79:e minuten.

I den 85:e minuten fick Tölö Stina Ripgården utvisad, och fick spela med en man mindre sista fem minuterna.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Lois Edvardsson gjorde 1–2 för Näset/Väster. Edvardsson fullbordade därmed Näset/Västers vändning. 1–2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Tölö slutar på tolfte plats, och Näset/Väster på tionde plats.