Tölö fixade en poäng borta mot Kållered

Kållered ledde med 2–0 efter första halvlek hemma mot Tölö i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Tölö in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

|
Kållered spelade lika mot Tölö

Kållered tog en tidig ledning. Patrick Abrahamsson slog till, redan i nionde minuten.

Kållered ökade också ledningen till 2–0 i 24:e minuten, genom Daniel Simonsen. I 70:e minuten slog Hampus Ekdahl till, och reducerade åt Tölö.

Anton Börjesson kvitterade för Tölö med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Det här betyder att Kållered är kvar på nionde plats, och Tölö stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Tölö Hestrafors hemma på Tingbergsvallen, söndag 17 oktober 14.00.