Maia Andresen enda målskytt när Tölö föll

Tölö förlorade mötet med Göteborg FF hemma med 2–5 (1–2) i division 2 västra Götaland dam i fotboll på söndagen.

Tölö förlorade mot Göteborg FF

Tölö startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Maia Andresen till.

Göteborg FF kvitterade till 1–1 snabbt. I femte minuten nätade Emma Junermark.

Göteborg FF tog också ledningen i 16:e minuten, genom Matilda Lindhult. Direkt efter pausen slog Ida Pettersson till och ökade Göteborg FF:s ledning.

I 68:e minuten slog Caprice Lau Galvin till, och ökade ledningen för Göteborg FF.

I 71:a minuten reducerade Maia Andresen för Tölö. Men mer än så orkade Tölö inte med.

2–5-målet kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Caprice Lau Galvin åter igen gjorde mål för Göteborg FF. Därmed hade Göteborg FF vänt matchen. 2–5-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Tölö ligger kvar på elfte plats och Göteborg FF på femte plats i tabellen.

I nästa omgång har Tölö Landvetter borta på Landvetter IP, söndag 19 september 17.00.