Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Anna Heed känner att formen känns lite upp och ner. Foto: Bobbo Lauhage Bild: Bobbo Lauhage
Anna Heed känner att formen känns lite upp och ner. Foto: Bobbo Lauhage Bild: Bobbo Lauhage

Formen vacklar: "Sprider sig vidare”

Samtidigt som Aranäs vann över Kroppskultur med 17–15 förlorade tabelltvåan Kärra mot AIK med en boll. Nu återstår två matcher och endast en vinst står mellan Aranäs och direktflytt upp till SHE. Men ett orosmoln finns efter lördagens match.

– Jag är inte nöjd med min insats. Jag missar för mycket och går inte hundra av någon anledning. Jag tänker att jag ska gå in och satsa men så blir det lite halvdant istället. Då går det inte och det sprider sig vidare i laget, säger Aranäs niometersspelare Anna Heed.

Det var under en match innan jul mot just tabelltvåan Kärra som olyckan var framme och Anna Heed skadade sig och fick en hjärnskakning.

LÄS MER: Aranäs stjärnspelare borta med förmodad hjärnskakning

Hon har nu varit tillbaka i spel i några veckor, men formen är inte riktigt där än.

– Det är till och från, det känner jag. Jag har känt mig tung hela veckan, så nu blir det återhämtningspass och sedan komma igång igen.

LÄS MER: Efter huvudskadan – Anna Heed är på väg tillbaka

Efter matchen mot Kroppskultur återstår nu bara två matcher i serien.

– Det är ju riktigt gött att ta två poäng mot dem, det spelar ingen roll hur man gör det. Att ta poäng är det viktigaste i dagsläget.

Det är tajt i serietoppen och Aranäs behöver en vinst för att eventuellt säkra SHE-platsen. Anna Heed ser framemot de kommande två matcherna mot OV Helsingborg och Tyresö.

– Jävligt roligt ska det bli. Vi har satt oss i en jättehärlig situation och nu ska vi bara njuta. Vara noggranna och njuta av läget som är.

Men laget har lite att lära efter matchen mot Kroppskultur.

– Spelet var lite sisådär, samma med avsluten. Vi kom till väldigt bra lägen, deras målvakt gör en jättematch och vi skjuter på samma ställe hela tiden och hon tar dem. Vi får hem och göra läxa på det. Det finns mer att bättra.

Frida Ekborg

[email protected]