William Idewald och Christopher McGillivray målskyttar när Sandö förlorade

Sandö förlorade mötet med Puma hemma med 4–5 (1–2, 1–1, 2–2) i division 2 Halland herr i innebandy på onsdagen.

|
Sandö förlorade mot Puma

Magnus Nilsson blev matchhjälte med sitt avgörande 5–4-mål 17.31 in i tredje perioden.

Puma tog ledningen efter 5.25, genom Simon Olsson på pass av Magnus Nilsson.

Sandö kvitterade till 1–1 efter 8.51, genom Christopher McGillivray framspelad av Isak Svensson.

Puma tog ledningen på nytt efter 13.59, genom Magnus Nilsson på pass av Johan Tageson.

Puma gjorde 1–3 genom Johan Persson efter 10 sekunder i andra perioden.

Sandö reducerade dock till 2–3 genom William Idewald med 01.52 kvar att spela. 1.42 in i tredje perioden nätade Sandös William Idewald på nytt framspelad av Gustav Ohlsson och kvitterade för Sandö.

Efter 5.10 nätade William Idewald åter igen och gav Sandö ledningen. Men mer än så orkade Sandö inte med.

14.56 in i perioden slog Pumas Simon Olsson till ännu en gång framspelad av Magnus Nilsson och kvitterade för Puma.

Efter 17.31 slog Magnus Nilsson till på nytt på pass av Simon Olsson och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 4–5.

Noterbart är att Magnus Nilsson gjorde två mål för Puma och totalt fyra poäng och Simon Olsson stod för tre poäng, varav två mål. Dessutom att Sandös William Idewald gjorde tre mål.

Med fyra omgångar kvar är Sandö på åttonde plats i tabellen, och Puma är på nionde plats.

Sandö tar sig an Falkenberg i nästa match hemma onsdag 16 februari 19.00.