Varla vände underläge och vann

Varla låg under med två mål efter första perioden i hemmamatchen i division 2 Halland herr i innebandy mot Sandö. Men laget vände underläget, och vann, med 10–6 (1–3, 5–1, 4–2) i torsdagens match i Lindälvshallen.

Varla vann mot Sandö

Sandö tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.20 genom Oscar Johansson, och gick upp till 0–2 innan Varla svarade.

I periodpausen hade Sandö ledningen med 1–3. Varla tog kommandot även i andra perioden. Laget gick upp till 2–3 innan Sandö reducerade.

Därefter handlade dock allt om Varla och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 6–4. I tredje perioden kvitterade först Sandö till 6–6. Därefter var det Varla som bestämde det mesta. Laget gjorde matchens fyra sista mål och vann lätt.

Noterbart är att Varlas Rasmus Idewald stod för fyra poäng, varav tre mål och Karl Palbrant hade tre assists. Dessutom att Sandös Linus Karlsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Varla stannar därmed på åttonde plats, och Sandö på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 30 januari, har Varla Kusten hemma i Lindälvshallen 17.30, medan Sandö spelar hemma mot Falkenberg 16.00.