Tindra Nyholm och Sofia Tarrant målskyttar när Åsa förlorade

Åsa förlorade mötet med SnöstorpNyhem hemma med 3-5 (3-3) i division 3 Halland dam i fotboll på onsdagen.

|

Åsa startade matchen bäst och tog ledningen. Sofia Tarrant slog till, redan i sjunde minuten.

SnöstorpNyhem kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Frida Nilsson, i tolfte minuten.

Bara fyra minuter senare var det Tindra Nyholm som såg till att Åsa tog ledningen.

Åsa ökade ledningen till 3-1 sex minuter senare på nytt genom Tindra Nyholm.

I 37:e minuten nätade Evelina Brag, och reducerade åt SnöstorpNyhem. Direkt efter pausen nätade Evelina Brag ännu en gång och kvitterade för SnöstorpNyhem.

Evelina Brag gjorde dessutom 3-4 i 54:e minuten och fullbordade därmed sitt hattrick.

Och med åtta minuter kvar att spela ökade SnöstorpNyhem ledningen genom Evelina Brag. Brag fullbordade därmed SnöstorpNyhems vändning. 3-5-målet blev matchens sista.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. SnöstorpNyhem tog nu sin första seger och Åsa är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

De båda lagen möts igen söndag 20 juni 17.00, på Skedalaheds IP.