Storförlust när Onsala föll mot Vinberg i Presse Idrottshall

Onsala hade en riktigt tung match hemma mot Vinberg, och förlorade med hela 6–13 (2–4, 2–5, 2–4) i division 2 Halland Slutspel herr i innebandy.

Onsala förlorade mot Vinberg

Vinberg tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.59 genom Elias Eirefelt, och gick upp till 0–2. Onsala kom tillbaka och kvitterade.

Innan perioden var över hade Vinberg dock ryckt åt sig ledningen med 2–4. Även i andra perioden var det Vinberg som var starkast. Laget vann perioden med 2–5 och ställningen efter två perioder var 4–9.

Vinberg hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.41 genom Linus Ferm, och gick upp till 4–11 innan Onsala kom tillbaka och reducerade till 6–11.

Innan matchen var över hade Vinberg gjort hela 6–13.

Vinbergs Elias Eirefelt stod för fyra poäng, varav två mål, Linus Ferm gjorde två mål och totalt fyra poäng, Robin Nyhemer gjorde två mål och spelade fram till ett mål, Simon Winroth gjorde två mål och totalt tre poäng och John Svensson gjorde ett mål och spelade fram till två mål. Onsalas Jesper Åkeson gjorde tre mål.

Onsala är utan poäng medan Vinberg har vunnit båda matcherna hittills efter två omgångar.

I nästa match möts lagen igen i Vinbergs Idrottshall, onsdag 16 mars 19.30.