Storförlust för Åsa i seriefinalen mot Böljan i division 4 Halland herr

Åsa föll tungt i den tuffa drabbningen mot Böljan på bortaplan på lördagen. Matchen mellan de båda topplagen i division 4 Halland herr i fotboll slutade 8–1 (2–1).

|
Böljan vann mot Åsa

Böljan fick en bra start på matchen. Samuel Widarsson gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Böljan ökade ledningen till 2–0 i 17:e minuten, genom Albin Andersson.

I 23:e minuten nätade Alexander Ahl, och reducerade åt Åsa. Direkt efter pausen gjorde Alexander Karlsson mål och ökade Böljans ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Torbjörn Johansson träff och ökade ledningen för Böljan.

Böljan ökade ledningen på nytt, till 5–1, bara fem minuter senare ännu en gång genom Albin Andersson.

En minut senare var det Hugo Bengtsson som såg till att Böljan gjorde också 6–1.

Albin Andersson ökade Böljans ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 76:e minuten.

8–1-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Torbjörn Johansson åter igen gjorde mål för Böljan. 8–1-målet blev matchens sista.

Snackisen var att Böljans Albin Andersson gjorde tre mål.

Serien är nu färdigspelad. Böljan slutar på andra plats, och Åsa på första plats. Böljan är därmed klart för division 3. Och Åsa är klart för division 3.