Storförlust för Åsa hemma mot Norvalla

Åsa lyckades inte alls när man mötte Norvalla hemma i division 3 Halland dam i fotboll. Norvalla gjorde hela 15 mål, och vann med 15-2 (6-1).

|

Norvalla startade matchen bäst och tog ledningen. Linnéa Hagsten slog till, redan i sjätte minuten.

Åsa kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Moa Ottosson, i sjunde minuten.

Norvalla tog ledningen bara sex minuter senare genom Wilma Persson Gullqvist.

Sex minuter senare var det Wilma Persson Gullqvist som såg till att Norvalla ökade ledningen till 1-3.

Norvalla ökade ledningen på nytt, till 1-4, fem minuter senare genom Linn Gemrud.

Fyra minuter senare var det Linn Gemrud som såg till att Norvalla gjorde också 1-5.

Norvalla satte 1-6 fyra minuter senare genom Agnes Lejon. Direkt efter pausen slog Linn Gemrud till och ökade Norvallas ledning. Gemrud fullbordade därmed sitt hattrick.

I 48:e minuten kom 1-8 genom ett snöpligt självmål.

Tre minuter senare var det Linn Gemrud som såg till att Norvalla gjorde 1-9.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Linn Gemrud åter igen och ökade ledningen för Norvalla.

I 67:e minuten nätade Linn Gemrud på nytt, och ökade ledningen för Norvalla.

En minut senare var det Wilma Persson Gullqvist som såg till att Norvalla gjorde 1-12 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Stina Johansson ökade Norvallas ledning med knappa kvarten kvar.

Ampa Songwajar reducerade för Åsa i 79:e minuten. Men mer än så orkade Åsa inte med.

Norvalla ökade ledningen till 2-14 tre minuter senare ännu en gång genom Wilma Persson Gullqvist.

Fem minuter senare var det Sofie Arvidsson som såg till att Norvalla gjorde 2-15. Det fastställde slutresultatet till 2-15.

Norvalla leder serien efter matchen, medan Åsa är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Åsa är Varbergs BoIS. Lagen möts söndag 5 september 15.00 på Varberg Energi Arena B.