Sandö vann efter avgörande i förlängningen mot Kusten

Sandö tog en stark seger mot Kusten borta i division 2 Halland herr i innebandy. I förlängningen kunde Sandö avgöra till 6–5 (1–0, 3–2, 1–3, 1–0) och ta bonuspoängen. Matchhjälte blev Oskar Käll, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Kusten förlorade mot Sandö

Sandö tog ledningen efter 7.35, genom William Idewald. Sandö var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2–3 och ställningen efter två perioder var 2–4.

I tredje perioden var det i stället Kusten som hade greppet. Laget vann perioden med 3–1 och ställningen efter tre perioder var 5–5.

I förlängningen tog det 3.15 innan Sandö också avgjorde till 5–6. Matchvinnare för bortalaget blev Oskar Käll, framspelad av Jesper Ribbing.

William Idewald gjorde ett mål för Sandö och totalt fyra poäng och Oskar Käll stod för tre poäng, varav två mål. Kustens Victor Norbäck gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Jesper Johnsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Kusten ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Sandö ligger på femte plats.

Sandö tar sig an Bräckan i nästa match borta lördag 4 december 16.00.