Sandö utklassat av Vinberg hemma med hela 4–9

Sandö åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Vinberg med hela 4–9 (1–2, 2–5, 1–2) i division 2 Halland herr i innebandy.

ANNONS
Sandö förlorade mot Vinberg

I första perioden var det Vinberg som var starkast. Laget vann perioden med 1–2.

Vinberg var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2–5 och ställningen efter två perioder var 3–7.

Vinberg gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 3–7 till 3–9. Det rycket avgjorde matchen.

Sebastian Carlsson reducerade förvisso, men närmare än 4–9 kom inte Sandö. Vinberg tog därmed en stabil seger.

Simon Winroth gjorde tre mål för Vinberg och totalt fem poäng och Elias Eirefelt stod för tre poäng, varav två mål.

Resultatet innebär att Sandö ligger kvar på sjätte plats och Vinberg toppar tabellen.