Sandö ryckte i sista perioden och vann mot Puma

Sandö vann borta mot Puma i division 2 Halland herr i innebandy med 7–5. Matchen var helt jämn efter två perioder, 4–4, innan Sandö avgjorde i sista perioden.

Puma förlorade mot Sandö

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 2–2 efter en perioders spel.

I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 4–4 efter två perioders spel.

Sandö stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 4–4 till 4–7 på bara 4.38.

Ludvig Torlabo reducerade förvisso, men närmare än 5–7 kom inte Puma. Sandö tog därmed en säker seger.

Noterbart är att William Idewald gjorde tre mål för Sandö och totalt sex poäng och Adam Nordquist stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här betyder att Puma ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Sandö på sjätte plats.

I nästa omgång har Sandö Veddige hemma i Vallda Idrottshall, söndag 28 november 16.00.