Onsala tappade matchen i tredje perioden mot Warberg IBF

Det var länge en jämn match för Onsala hemma mot Warberg IBF. Men i tredje perioden avgjorde Warberg IBF och vann matchen i division 2 Halland herr i innebandy med 9–6 (3–1, 1–3, 5–2).

Onsala förlorade mot Warberg IBF

Warberg IBF dominerade första perioden. Laget inledde målskyttet efter 26 sekunder genom Jesper Johansson innan Onsala kvitterade.

Innan perioden var över hade Warberg IBF tagit ledningen med 1–3. Efter 26 sekunder i andra perioden nätade Hampus Ekdahl, framspelad av Elias Fogelblad och reducerade åt Onsala.

William Lundell gjorde dessutom 3–3 efter 8.21 på pass av Oliver Nilsson.

Efter 10.16 slog Jesper Johansson till ännu en gång, framspelad av Filip Holmer och gav Warberg IBF ledningen.

Onsalas David Berntsson gjorde 4–4 efter 13.01.

5.57 in i tredje perioden slog Warberg IBF:s Linus Andersson till på nytt framspelad av Isak Ehrinton och gav Warberg IBF ledningen.

Efter 8.41 nätade Linus Andersson åter igen framspelad av Kenny Nakamura och ökade ledningen för Warberg IBF.

10.57 in i perioden nätade Onsalas Anton Börjesson på pass av Elias Fogelblad och reducerade åt Onsala.

Efter 14.21 gjorde Warberg IBF:s Linus Andersson mål på nytt på pass av Noah Carlenäs och ökade ledningen för Warberg IBF.

Efter 16.59 slog William Lundell till ännu en gång framspelad av Hampus Ekdahl och reducerade åt Onsala. Men mer än så orkade Onsala inte med.

Efter 17.59 fick Linus Andersson åter igen in pucken framspelad av Melvin Johansson och ökade ledningen för Warberg IBF.

Warberg IBF punkterade matchen med ett 6–9-mål med 51 sekunder kvar att spela genom Filip Holmer på pass av Jesper Johansson. Det fastställde slutresultatet till 6–9.

Snackisen var att Linus Andersson gjorde fem mål för Warberg IBF, Jesper Johansson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Melvin Johansson stod för tre poäng, varav ett mål.

Onsala tar sig an Sandö i nästa match borta onsdag 20 oktober 19.00.