Onsala slog Warberg IBF på bortaplan

Onsala vann mötet i division 2 Halland herr i innebandy på bortaplan mot Warberg IBF, med 8–5 (4–0, 2–3, 2–2).

Warberg IBF förlorade mot Onsala

I första perioden var det Onsala som var starkast. Laget vann perioden med 0–4.

Warberg IBF hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3–2 och ställningen efter två perioder var 3–6.

Warberg IBF reducerade dock till 4–6 genom Noah Carlenäs tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Onsala gjorde dock två snabba mål tidigt och gick från 4–6 till 4–8. Målen punkterade matchen.

Kenny Nakamura reducerade förvisso, men närmare än 5–8 kom inte Warberg IBF. Onsala tog därmed en säker seger.

William Lundell gjorde tre mål för Onsala och spelade fram till ett mål och Marcus Larsson stod för tre poäng, varav två mål. Warberg IBF:s Johannes Windsand gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål.

Resultatet innebär att Warberg IBF ligger kvar på fjärde plats och Onsala på sjunde plats i tabellen.

I nästa omgång har Onsala Sandö hemma i Presse Idrottshall, lördag 15 januari 17.30.