Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Onsala fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Onsala i division 1 mellersta Götaland dam i fotboll. På lördagen mötte laget Tjust på Hammarvallen 11, Loftahammar och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Tjust blev 5–0 (2–0).
Tjust IF FF förlorade mot Onsala BK dam
Tjust IF FF förlorade mot Onsala BK dam

Onsalas tränare Sebastian Forsell kommenterade matchen:

– En väldigt lång resa för att komma till Hammarvallen och möta Tjust men riktigt skönt att åka hem med tre poäng. Matchen startar i ett högt tempo där Tjust är mer på hugget än vad vi var de första 15 minuterna. Efter detta så vaknar vi till och tar över matchen på ett mer kontrollerat sätt. Vi är nöjda med en 2-0-ledning i halvtid men vi vill mer. Den andra börjar i ett rasande tempo från vår sida med mycket bollinnehav och detta genererar i ett bra försvarsspel och ytterligare tre fina mål framåt. En stor eloge till hela laget som står för en riktigt bra insats. Vi njuter helgen lång och sedan väntar en ny vecka med hårt jobb inför Nittorp hemma på fredag.

Ellinor Jonsson gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Ida Cederberg, Sandra Johannesson och Elina Lambro.

För Tjust gör resultatet att laget nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Onsala är på andra plats.

I nästa omgång har Onsala Nittorp hemma på Rydets IP, fredag 20 maj 19.15.