Hanhals Kings utklassat av Halmstad hemma med hela 0–6

Hanhals Kings åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Halmstad med hela 0–6 (0–0, 0–3, 0–3) i HockeyEttan södra.

ANNONS
|
Hanhals Kings förlorade mot Halmstad

Första perioden blev mållös. Det var först 10.28 in i andra perioden som Halmstad tog ledningen genom Mattias Åkesson assisterad av Filip Persson.

Efter 10.42 i andra perioden nätade Mattias Åkesson ännu en gång, framspelad av Alexander Edström och Victor Gagic och ökade ledningen för Halmstad.

Melker Iversen gjorde dessutom 0–3 efter 16.23 på pass av Mattias Åkesson och Hampus Johansson.

Halmstad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6–0. Målen i sista perioden gjordes av Hugo Johansson, Hugo Johansson och Carl Westberg.

Snackisen var att Mattias Åkesson gjorde två mål för Halmstad och spelade fram till ett mål.

ANNONS

Halmstad ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Hanhals Kings är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Hanhals Kings är Dalen. Lagen möts fredag 12 november 19.00 i Smedjehov.