Frillesås utklassade Hammarby på hemmaplan

Frillesås fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Hammarby i Elitserien herr i bandy med 7–2 (3–0).

|
Frillesås vann mot Hammarby

Frillesås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Marcus Hillukkala till framspelad av Mattias Johansson.

Frillesås ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Jakob Jenefeldt på pass av Mattias Johansson, i 15:e minuten.

Frillesås ökade också ledningen till 3–0 strax före halvtidsvilan, genom Fredrik Johansson framspelad av Jakob Jenefeldt.

Frillesås ökade ledningen till 4–0, på nytt genom Jakob Jenefeldt efter fyra minuters spel i andra halvleken.

Hammarby reducerade dock till både 4–1 och 4–2 genom David Jansson och David Jansson efter 17.23.

Frillesås stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 4–2 till 7–2. Frillesås tog därmed en klar seger.

Frillesås Mattias Johansson hade tre assists och Jakob Jenefeldt gjorde två mål och totalt tre poäng.

För Frillesås gör resultatet att laget nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan Hammarby är på 13:e plats.

I nästa omgång har Frillesås Broberg/Söderhamn hemma på Sjöaremossen, söndag 2 januari 13.15.