Frillesås utklassade Hammarby på bortaplan

Frillesås fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Hammarby i Elitserien herr i bandy med 7–1 (2–1).

ANNONS
|
Hammarby förlorade mot Frillesås

Frillesås startade matchen bäst och tog ledningen. Gustav Friman gjorde målet framspelad av Fredrik Johansson, redan i 17:e minuten.

Hammarby kvitterade till 1–1 i 32:a minuten, genom David Jansson på pass av David Pizzoni.

Frillesås tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Jakob Jenefeldt framspelad av Mattias Johansson.

I andra halvleken gick ett överlägset Frillesås från 1–2 till hela 1–7 och tog en mycket enkel seger.

Fredrik Johansson gjorde ett mål för Frillesås och totalt tre poäng.

För Hammarby gör resultatet att man nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan Frillesås är på 13:e plats.

I nästa omgång har Frillesås Västerås hemma på Sjöaremossen, tisdag 14 december 19.00.