Frillesås tog kommandot från start mot ÖSK Bandy

Frillesås hade greppet från start i matchen i Elitserien herr i bandy mot ÖSK Bandy på tisdagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 5–1 (3–1) borta.

|
ÖSK Bandy förlorade mot Frillesås

Frillesås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 41 sekunder slog Markus Fremstad till på pass av Fredrik Johansson.

Frillesås ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Sergej Pochkunov framspelad av Gustav Friman, i åttonde minuten.

Frillesås ökade ledningen till 0–3 i 14:e minuten, genom Adrian Emretsson.

I 24:e minuten gjorde Robin Folkesson mål, och reducerade åt ÖSK Bandy.

Andra halvleken var länge mållös. Frillesås gick från 1–3 till 1–5 genom mål av Adrian Emretsson och Sergej Pochkunov på 11.06 i slutet av halvleken och tog greppet om matchen.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Frillesås tog nu sin första seger och ÖSK Bandy är helt utan poäng.

I nästa omgång har Frillesås Motala borta, tisdag 16 november 19.00.