Frillesås tappade ledning till oavgjort mot Bollnäs

Frillesås hade ledningen i halvtid mot Bollnäs i lagens möte i Elitserien herr i bandy. Men efter paus hämtade Bollnäs ikapp underläget och säkrade en poäng, 4–4 (3–2).

ANNONS
|
Frillesås spelade lika mot Bollnäs

Gästande Bollnäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Jesper Larsson till.

Frillesås kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Gustav Friman på pass av Lukas Norrman, i 14:e minuten.

Frillesås tog också ledningen i 32:a minuten, åter igen genom Gustav Friman framspelad av Sergej Pochkunov.

Bollnäs kvitterade till 2–2 i 39:e minuten, genom Oskar Westh på pass av Philip Åström.

Bara tre minuter senare var det Gustav Friman som såg till att Frillesås tog ledningen.

I 55:e minuten slog Philip Åström till, på pass av Riku Hämäläinen och kvitterade för Bollnäs.

Tim Stjernström gjorde dessutom 3–4 i 68:e minuten.

ANNONS

Kvitteringen kom i slutminuterna, i 86:e minuten, när Adrian Emretsson gjorde mål för Frillesås på pass av Elias Modin. 4–4-målet blev matchens sista.

Frillesås Gustav Friman gjorde tre mål.

För Bollnäs gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Frillesås är på 13:e plats.

Fredag 3 december 19.00 spelar Frillesås borta mot Sirius.