Frillesås klart bättre än Ullared på Frillesås IP

Redan i första halvlek tog Frillesås greppet om hemmamatchen mot Ullared på lördagen. Och i andra halvlek utökades 1–0-ledningen och matchen i division 3 Halland dam i fotboll slutade 3–0.

|

– Vårt försvarsspel äger. Vi rullade boll inom laget och gjorde bra avslut. Vi är glada över en härlig seger och en bra säsong, kommenterade Frillesås lagledare Lena Börjesson.

Frillesås startade matchen bäst och tog ledningen. Rebecka Allgulin gjorde målet, redan i 17:e minuten. Direkt efter pausen slog Anna Christenson till och ökade Frillesås ledning.

Frillesås gjorde också 3–0 genom Johanna Sundvisson i 78:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3–0.

Resultaten i sista omgången innebär att Frillesås slutar på fjärde plats och Ullared på femte plats.