Frillesås fixade en poäng hemma mot Broberg/Söderhamn

Broberg/Söderhamn ledde med 4–2 efter första halvlek borta mot Frillesås i Elitserien herr i bandy. I andra halvlek jobbade sig Frillesås in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 4–4.

|
Frillesås spelade lika mot Broberg/Söderhamn

Frillesås startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Fredrik Brandin gjorde målet på pass av Mattias Johansson, redan i 15:e minuten.

Frillesås ökade ledningen till 2–0 i 16:e minuten, på nytt genom Fredrik Brandin framspelad av Fredrik Johansson.

Broberg/Söderhamn reducerade till 2–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Martin Söderberg.

Broberg/Söderhamn kvitterade till 2–2 i 39:e minuten, ännu en gång genom Martin Söderberg framspelad av Jesper Öhrlund.

Broberg/Söderhamn tog också ledningen strax före halvtidsvilan, åter igen genom Martin Söderberg.

Bara två minuter senare spelade Daniel Burvall Jonsson fram Jonas Nygren som såg till att Broberg/Söderhamn ökade ledningen till 2–4.

Direkt efter pausen gjorde Markus Fremstad mål och reducerade åt Frillesås.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Gustav Friman framspelad av Mattias Johansson och kvitterade för Frillesås. 4–4-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Martin Söderberg gjorde tre mål för Broberg/Söderhamn. Dessutom att Frillesås Mattias Johansson hade tre assists.

Det här betyder att Frillesås nu ligger på tolfte plats i tabellen, och Broberg/Söderhamn är på tredje plats.

I nästa omgång har Frillesås Vetlanda borta, onsdag 5 januari 19.00.