Fjärås vann toppmötet mot Lerum med 3–1

Fjärås tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Lerum i division 2 västra Götaland dam i fotboll på lördagen med 3–1 (0–1). En viktig seger i toppen av tabellen.

|

Med tre omgångar kvar är Fjärås på andra plats i tabellen, medan Lerum är på tredje plats.

Segern var Fjärås femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Gästande Lerum fick en bra start på matchen. Tess Österlind gjorde målet, redan i 21:a minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Martina Larsson kvitterade för Fjärås med knappa kvarten kvar.

Ledningsmålet till 2–1 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Anna Hermansson gjorde mål för Fjärås.

3–1-målet för Fjärås kom direkt därefter när Felicia Jastré Högberg med tre minuter kvar att spela gjorde mål. Därmed hade Fjärås vänt matchen. 3–1-målet blev matchens sista.

Nästa motstånd för Fjärås är Onsala. Lagen möts lördag 25 september 13.00 på Rydets IP A konstgräs.