Fjärås vann mot Lerkil på Ögärdets IP

Efter en mållös första halvlek avgjorde Fjärås matchen mot Lerkil i andra halvlek. Till slut vann Fjärås söndagens hemmamatch i division 4 Halland herr med 4–0.

|
Fjärås vann mot Lerkil

Segern var Fjärås fjärde på de senaste fem matcherna.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 63:e minuten innan Jonathan Gunnarsson gav Fjärås ledningen.

I 68:e minuten nätade Hugo Frivold, och ökade ledningen för Fjärås.

Bara fyra minuter senare var det Anton Millesson Nilsson som såg till att laget ökade ledningen på nytt, till 3–0.

Till slut kom också 4–0-målet genom Casper Wennerberg som ökade Fjärås ledning i 90:e minuten. 4–0-målet blev matchens sista.

För Fjärås gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Lerkil är på fjärde plats.

Lördag 18 september spelar Fjärås borta mot Kungsbacka City FC 16.00 och Lerkil mot Lilla Träslöv hemma 13.00 på Ledets IP.