Fjärås lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Leikin

Leikin hade ledningen i halvtid med 2-1 hemma mot Fjärås i division 4 Halland herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Fjärås mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

|
Leikin spelade lika mot Fjärås

Leikin tog en tidig ledning. Nehat Bregaj gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Leikin ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Nehat Bregaj, i 13:e minuten.

Bara fem minuter senare var det Anton Millesson Nilsson som såg till att Fjärås reducerade till 2-1. Nästa mål dröjde. Samuel Wiberg ökade Leikins ledning med knappa kvarten kvar.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Fjärås genom Pontus Delin.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Anton Millesson Nilsson ännu en gång gjorde mål för Fjärås. 3-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Leikin ligger på femte plats i tabellen, och Fjärås är på elfte plats.

I nästa omgång har Fjärås Norvalla hemma på Ögärdets IP, lördag 28 augusti 15.00.