Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fjärås föll i toppmötet mot Drott Halmstad med 18–27

Fjärås räckte inte till i toppmötet mot Drott Halmstad på söndagen. Serieledande Drott Halmstad tog en tung skalp när man vann borta med 27–18 (11–9) i division 1 södra herr i handboll.
Fjärås förlorade mot Drott Halmstad
Fjärås förlorade mot Drott Halmstad

– Det är en jämn första halvlek med bra försvar och bra målvaktsspel. Tyvärr bränner vi lite många skott utifrån annars kunde vi ha haft ledning i paus. I andra halvlek så har vi många oprovocerade tekniska fel, det tillsammans med att Drotts tyngd började ge utdelning gör att segern var odiskutabel. Vi är dock nöjda med killarnas inställning och attityd som har svikit lite på slutet. Vi laddar om i veckan och tar ny sats mot HP Warta på bortaplan nästa helg, tyckte Fjärås tränare Niklas Virolainen, efter matchen.

Målgörare för Fjärås var Erik Krantz 4, Carl Rollmar 4, Isac Jönsson 3, Anton Kakko 3, Oscar Lindqvist 3 och Alexander Jonsson. Målen för Drott Halmstad gjordes av Daniel Hagström 10, Johan Petersson 6, Calle Almander 3, Albin Jonsson 3, Fabian Björkman 2, Melker Jarl 2 och Theo Andersson Hjert.

Det här betyder att Fjärås är kvar på tredje plats.

I nästa match möter Fjärås Warta borta på lördag 5 mars 15.00.