Förlust för Varla efter tapp i tredje perioden mot Bräckan

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Varla borta mot Bräckan i division 2 Halland herr i innebandy. Hemmalaget Bräckan avgjorde i tredje perioden, och vann med 8–5 (1–2, 2–1, 5–2).

|
Bräckan vann mot Varla

Varla startade matchen starkast. Laget gick upp till en 0–2-ledning genom mål av Rasmus Idewald innan Bräckan svarade och gjorde 2–1 genom Fredrik Johansson. Bräckan förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2–1 och ställningen efter två perioder var 3–3.

I tredje perioden var det i stället Bräckan som hade greppet. Laget vann perioden med 5–2 och matchen med 8–5.

Noterbart är att Karl Palbrant gjorde två mål för Varla och totalt tre poäng och Jonathan Manning hade tre assists. Dessutom att Bräckans Alexander Vildin gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att Bräckan ligger kvar på andra plats i tabellen, och Varla på åttonde plats.

I nästa omgång har Varla Sandö hemma i Lindälvshallen, torsdag 20 januari 20.15.