Efterlängtad seger för Sandö – bröt förlustsviten mot Veddige

Det har varit en tung period med åtta förluster i rad för Sandö i division 2 Halland herr i innebandy. Men borta mot Veddige bröts den tuffa sviten. Det blev 6–7 (0–1, 2–3, 4–3) i matchen i Vidhögehallen.

ANNONS
Veddige förlorade mot Sandö

Sandö tog ledningen efter 12.09, genom Emil Lilke på pass av Gustav Ohlsson. Även i andra perioden var det Sandö som var starkast. Laget vann perioden med 2–3 och ställningen efter två perioder var 2–4.

Veddige hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4–3 men Sandö kunde hålla undan och vinna matchen med 7–6.

Noterbart är att Sebastian Carlsson gjorde två mål för Sandö och spelade fram till ett mål. Dessutom att Veddiges Liam Jakobsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Med två omgångar kvar är Veddige sist i serien, och Sandö är på sjunde plats.