Efter förlustraden: Seger igen för Hanhals Kings – 4–2 mot KRIF

Sex förluster i rad i HockeyEttan södra hade laget inför matchen. Borta mot KRIF bröts den tuffa sviten för Hanhals Kings. Det blev 2–4 (1–0, 0–2, 1–2) i matchen på söndagen.

|
KRIF förlorade mot Hanhals Kings

KRIF tog ledningen efter 5.00, genom William Petersson på pass av Sebastian Magnusson och Oliver Olsson. Efter 4.14 i andra perioden slog Erik Andersson till, på pass av Erik Hansson och Gustav Göransson och kvitterade för Hanhals Kings.

Albin Storm gjorde dessutom 1–2 efter 4.56 framspelad av Robin Sundman och Alexander Stensson.

Hanhals Kings gjorde två mål i tredje perioden och gick från 1–2 till 1–4. Målen punkterade matchen.

KRIF reducerade dock till 2–4 genom Jonas Nyman när bara en minut återstod att spela, och skapade åter spänning matchen.

Det här betyder att KRIF är kvar på åttonde plats, och Hanhals Kings stannar sist, på tionde plats, i tabellen.

Hanhals Kings tar sig an Vimmerby HC i nästa match hemma onsdag 3 november 19.00.