Dålig start sänkte Varla mot Onsala

Varla gjorde en dålig första period hemma mot Onsala i division 2 Halland herr, som redan efter första perioden ledde med 5–1. Varla arbetade sig närmre, men förlorade matchen med 6–9 (1–5, 3–2, 2–2).

|
Varla förlorade mot Onsala

Onsala var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1–5.

Varla hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3–2 och ställningen efter två perioder var 4–7.

Onsala ökade ledningen till 4–8, på nytt genom Marcus Larsson efter 6.43 i tredje perioden.

Varla reducerade dock till både 5–8 och 6–8 genom Albin Jansson och Jonathan Manning, det sista med 01.48 kvar att spela.

Onsala kunde dock avgöra till 6–9 med 01.15 kvar av matchen genom Hampus Ekdahl.

Varlas Albin Jansson gjorde fem mål och Karl Palbrant hade tre assists. Dessutom att Onsalas David Berntsson hade tre assists, Hampus Ekdahl gjorde tre mål för och Jesper Åkeson gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Varla stannar därmed på åttonde plats, och Onsala på sjunde plats, i tabellen.

Varla möter Vinberg i nästa match borta onsdag 1 december 19.45. Onsala möter samma dag Puma hemma.