Aranäs i ledning i halvtid – men tappade segern mot Hallby

Aranäs ledde med 17–14 i paus i mötet i Handbollsligan borta med Hallby på måndagen. Men Hallby reste sig i andra halvlek och fixade oavgjort, 27–27.

|
Hallby spelade lika mot Aranäs

Aranäs tränare Jerry Hallbäck kommenterade matchen:

– Vi för matchen och spelar mycket bra anfallsspel i första halvlek, det hade vi pratat mycket om inför matchen och får bra utdelning på det. Totalt sett såklart bra med en pinne, men eftersom vi för den ville vi såklart ha två poäng med oss.

Hemmalagets mål gjordes av Hampus Dahlgren 10, Albin Broman 4, Gustaf Wedberg 3, Oskar Hedvall 2, Martin Mårtensson 2, Andreas Söderman 2, Marcus Erlandsson, Jesper Jakobsson, Jesper Järlfors och Hampus Söderman. Bortalagets mål noterades på Daniel Wester 6, Melvin Beckman 4, Philip Jonsson 4, Adam Wennerholm 4, David Florander 3, Tobias Svantesson 3, Oscar Gentzel 2 och Erik Karelius.

Det här betyder att Hallby nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Aranäs är på elfte plats.

Nästa motstånd för Aranäs är Hammarby. Lagen möts söndag 19 december 17.00 i Kungsbacka Sporthall.