Äntligen seger för Hanhals Kings mot Tranås

Det blev fem förluster i rad för Hanhals Kings i Vårettan södra herr. Men hemma mot Tranås kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Kungsbacka Ishall slutade 4–2 (1–1, 1–0, 2–1).

|
Hanhals Kings vann mot Tranås

Första perioden var jämn. Tranås inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Fredrik Lindström efter bara 48 sekunder, men Hanhals Kings kvitterade genom Emil Saarinen-Ek efter 14.28. Hanhals Kings gjorde också 2–1 efter 19.43 i andra perioden när Elias Ewertzh hittade rätt framspelad av Erik Strömberg och Emil Saarinen-Ek. Hanhals Kings tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 3–1 innan Tranås reducerade.

Därefter kontrollerade dock Hanhals Kings spelet och matchen slutade 4–2.

Det här betyder att Hanhals Kings ligger på sjätte plats i tabellen, och Tranås är på femte plats.

Nästa motstånd för Hanhals Kings är Segeltorp. Lagen möts tisdag 25 januari 19.00 i Kungsbacka Ishall.