På måndagen, vid klockan 16.15, kunde ett vittne vägleda fram en polispatrull till en misstänkt rattfyllerist i trakterna kring Förlanda i Kungsbacka kommun. OBS: Genrebild.
På måndagen, vid klockan 16.15, kunde ett vittne vägleda fram en polispatrull till en misstänkt rattfyllerist i trakterna kring Förlanda i Kungsbacka kommun. OBS: Genrebild. Bild: Filip Landqvist

Vittne ledde polisen till misstänkt rattfyllerist

På måndagseftermiddagen kunde ett observant vittne guida en polispatrull till en misstänkt rattfyllerist i trakterna kring Förlanda, Kungsbacka kommun.
– En kvinna ska ha kört en Volvo mycket vingligt på Förlandavägen, säger Per-Alexander Treptow, stationsbefäl vid Varbergspolisen.

ANNONS
LocationKungsbacka||

Det inringande vittnet slog larm vid 16.15-tiden.

– Personen ska då ha fått syn på den här Volvon som kört mycket vingligt och också varit nära att åka ner i ett dike. En stund senare ska den misstänkte själv ha stannat utmed vägen och vittnet hjälpt oss fram till rätt plats, säger polisens Per-Alexander Treptow.

Därefter kunde patrullen ta med den misstänkta rattfylleristen, en kvinna i 50-årsåldern, till stationen för en kroppsbesiktning.

– I samband med det ska man ha uppfattat henne som märkbart berusad, säger Per-Alexander Treptow.

– Vad jag kan läsa mig till i rapporten har man tagit ett blodprov på henne, men svaren från det dröjer, fortsätter han.

ANNONS

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS