Tingsrätten i Varberg, Varbergs tingsrätt
Tingsrätten i Varberg, Varbergs tingsrätt Bild: Annika Karlbom

Ung kvinna åtalas för flera brott

En kvinna ska ha bitit och angripit en man i en mataffär under förra året. Nu åtalas hon för misshandel men också våld mot tjänsteman och narkotikabrott. Kvinnan förnekar brott.

ANNONS
LocationKungsbacka||

Kvinnan som är i 20-årsåldern och hemmahörande i Kungsbacka kommun åtalas nu vid Varbergs tingsrätt. Hon misstänks för misshandel, våld mot tjänsteman och narkotikabrott, där alla tre brotten ska ha skett i slutet på förra året.

Händelsen ska ha inträffat i en mataffär i kommunen. Personal tryckte på överfallslarmet och ringde SOS-alarm efter att ett bråk ska ha uppstått i butiken mellan tre personer. Enligt polisförhören ska det ha varit mycket stökigt och hotfullt på platsen och man fick utrymma mataffären på grund av den eskalerande situationen.

Den misstänkte kvinnan ska ha angripit en man och bitit honom i handen när han försökt avstyra bråket. Mannen ska ha fått en sårskada av bettet.

ANNONS

När polisen kom till platsen ska kvinnan försökt fly. När de skulle gripa kvinnan ska hon ha gjort våldsamt motstånd och sparkat en av poliserna i huvudet. Hon åtalas för misshandel och våld mot tjänsteman.

Kvinnan misstänkts även för ringa narkotikabrott då hon vid provtagningstillfället ska ha haft alprazolam (bensodiazepiner) och cannabis eller hasch i blodet.

Kvinnan vill inte kommentera händelsen i förhör, men säger att polismannen ska ha armbågat henne så hon började blöda näsblod. Hon förnekar brott.

LÄS MER:Kvinna omhändertogs av polis – bar kniv

LÄS MER:Bussföraren krockade med hantverksbil – stack från platsen: ”Gnistrade”

LÄS MER:Ökad otrygghet – så här säger Kungsbackaborna: ”Dåligt rykte förr”

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS