Två män ska ha tafsat på två flickor efter att de tagit sig in på relaxavdelningen utan att betala. Händelsen inträffade på tisdagskvällen.
Två män ska ha tafsat på två flickor efter att de tagit sig in på relaxavdelningen utan att betala. Händelsen inträffade på tisdagskvällen. Bild: Tobias Sandblom

Två män tafsade på flickor på Kungsbacka badhus

Polisen larmades till Kungsbacka badhus under tisdagskvällen. Två män ska ha tafsat på två flickor. Männen misstänks nu för sexuellt ofredande och ringa bedrägeri.

ANNONS
|

Det var vid klockan 19.30 på tisdagskvällen som polisen larmades till Kungsbacka badhus. Där ska två män ha tafsat på två flickor på relaxavdelningen. Tidigare under kvällen hade personalen bett männen att lämna avdelningen då de inte hade behörighet att vara där.

– När polisen kom till platsen identifierades männen som båda är i 20-årsåldern. En anmälan om sexuellt ofredande och ringa bedrägeri skrevs på platsen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Orsaken till att de misstänks för ringa bedrägeri är, enligt Thomas Fuxborg, att de hade tagit sig in på relaxavdelningen utan att betala för det.

– Männen kommer kallas in till polisstationen för att höras, avslutar Thomas Fuxborg.

ANNONS

LÄS MER:Man i 20-årsåldern anhållen för sexuella ofredanden

LÄS MER:Ny anmälan om sexuellt ofredande

LÄS MER:Kriminologen om sexbrotten: ”Det är en oroande ökning”

ANNONS