Genrebild.
Genrebild. Bild: Filip Landqvist

Två förda till sjukhus efter mc-olycka

En man i 25-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha kört någon form av tvåhjuligt fordon berusad och orsakat en trafikolycka. Föraren och en passagerare fick föras till sjukhus.

ANNONS
|

Någon form av tvåhjuligt fordon, troligtvis en motorcykel, förolyckades natten mellan lördag och söndag. Ambulans, polis och räddningstjänst larmades till platsen och det visade sig vara två män som hade färdats på fordonet.

– Där har en förare pekats ut och båda de här körs till sjukhus, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Olyckan skedde runt halv två, natten mellan lördag och söndag, på Ålgårdavägen i Östra Kungsbacka. Föraren, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning. Även passageraren ska vara i 25-årsåldern.

Enligt Sahlgrenskas presstjänst har det kommit in en man från olyckan till dem och hans skador ska vara lindriga. Skadeläget för den andra mannen är i nuläget inte känt.

ANNONS

Enligt stationsbefälet i Varberg har föraren saknat rätt behörighet för att framföra fordonet och det är därför han misstänks för olovlig körning.

– Och han har framfört ett motordrivet fordon under påverkan av alkohol och det bedöms som grovt då gärningspersonen orsakat en trafikolycka, säger stationsbefälet i Varberg, som svarar för Kungsbacka.

Fordonet har tagits i beslag.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS