Två fall av misshandel i natt. Arkivbild.
Två fall av misshandel i natt. Arkivbild.

Två fall av misshandel i natt – ingen gripen

Under natten till söndag har det inträffat två fall av misshandel i kommunen. En flicka uppgav att hon hade blivit slagen i ansiktet och nedknuffad i ett dike. Och en kille uppgav att han hade blivit slagen.

ANNONS
|

Det var vid klockan 00.49 som det första larmet om en misstänkt misshandel på Varbergsvägen i Åsa inkom till polisen.

– Patrullen åkte ut till platsen och samtalade med ett gäng ungdomar där. En flicka uppgav att hon hade blivit slagen i ansiktet och nedknuffad i ett dike, säger Per-Alexander Treptow, polisens stationsbefäl i Varberg.

Den misstänkte gärningsmannen, en kille i 20-årsåldern, var inte kvar på plats när polisen anlände. Polisen upprättade en anmälan om misshandel – men i nuläget är ingen gripen.

Larm om bråk vid stationen

Det andra larmet om en misshandel inkom till polisen vid klockan 03.45 under natten och ska ha skett vid Kungsbacka station.

ANNONS

– Enligt vittnen ska det ha varit ett bråk mellan ett 20-tal personer på plats där, men när patrullen anlände var bara en person kvar på plats, säger Treptow.

Målsägande, en kille i 20-årsåldern, uppgav att han hade blivit slagen, men han ska inte ha ådragit sig några allvarligare skador.

Även efter den händelsen upprättade polisen en anmälan om misshandel. Ingen är gripen.

LÄS MER:Polis stoppade a-traktor – tonåring körde rattfull

LÄS MER:Skogsbrand utanför Förlanda

ANNONS