Trafikolycka på E6 – flera fordon inblandade

Räddningstjänsten larmades om en trafikolycka på E6 vid Lackarebäcksmotet under tisdagseftermiddagen. Olyckan fick stor trafikpåverkan som följd och orsakade långa köer.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var klockan 16.45 som räddningstjänsten fick larmet om olyckan.

– Det är totalstopp på E6:an i norrgående riktning. Olyckan är i mindre omfattning, sade Anders Ternevi, larm och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

Enligt Trafikverket var det stor trafikpåverkan, vilket orsakade långa köer.

– Det är en påkörning bakifrån. Två bilar är inblandade och totalt tre personer, säger Ola Nilsson vid SOS Alarms händelseinformation.

Räddningstjänsten var på plats med tre enheter vid olyckan tillsammans med polis och ambulans. Enligt SOS Alarm behövde ingen person avföras till sjukhus och det finns heller inga skador rapporterade. Samtliga ambulanser ska ha lämnat platsen vid 17.30-tiden

Vid 17.25 meddelade räddningstjänsten att de avslutat arbetet på plats.

– Polis och bärgare är där. Vi har flyttat undan bilarna och det ska nu vara full framkomlighet på vägen, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör.

Efter över en timme med långa köer vid olycksplatsen kunde Trafikledningscentralen vid 17.50-tiden meddela att trafiken åter flyter på som vanligt.

ANNONS