Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Karl af Geijerstam

Strömavbrott i Kungsbacka

Ett större strömavbrott inträffade tidigt på torsdagsmorgonen. Enligt elnätsbolaget Ellevio var 1246 hushåll drabbade. Vid 06.45 var elen tillbaka.

ANNONS
LocationKungsbacka||

På torsdagsmorgonen inträffade ett strömavbrott i Kungsbacka och Marks kommun, enligt elnätsbolaget Ellevio. Totalt var 1246 hushåll vara drabbade.

– Vid 05.20 startade avbrottet. Som flest var 1548 kunder berörda, säger Daniel Johansson som svarar för Ellevios presstjänst strax före halv sju.

Enligt Ellevios avbrottskarta berörde avbrottet främst Marks kommun och Sätila med omnejd, men kunde också påverka boende längs kommungränsen i östra delarna av Kungsbacka. Personal från Ellevio var på plats för att lokalisera felet.

– Tyvärr vet vi inte var felet sitter. Så fort vi har hittat felet och vilka ledningar som berörs kan vi sluta in lite mer vilka specifika områden som eventuellt kan ha störningar, säger Daniel Johansson.

ANNONS

Vid 06.45 meddelade bolaget orsaken till elavbrottet var en trasig komponent, och att strömmen var tillbaka hos samtliga kunder.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Kungsbacka-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS